Kick off – Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya (XaRFA)

 

kick-off-xarfa-cim-upcEl dimarts 25 d’abril s’ha celebrat a la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC el kick off de la nova Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya (XaRFA) amb més d’una cinquantena de participants.

L’objectiu de l’acte ha sigut donar la benvinguda i traçar les línies de treball. L’inici ha estat conduït pel Dr. José María Cabrera, director general de CIM UPC, entitat líder de la XaRFA, el vicerector de Recerca de la UPC el catedràtic Jordi Llorca, i Roger Uceda director de transferència de CIM UPC i coordinador de la XaRFA.

La part central de l’acte ha estat la realització d’un workshop per a tots els assistents, que ha ajudat a plantejar els diversos problemes o necessitats i trobar possibles solucions per començar a tirar endavant el projecte.

L’esdeveniment ha finalitzat amb la visita a les instal·lacions de CIM UPC on els diversos PI del centre van mostrar i respondre les inquietuds dels assistents sobre els seus projectes de recerca.

Els participants han mostrat el seu entusiasme en el projecte. Durant el kick off van tenir l’oportunitat de conèixer-se i generar sinergies.