La XaRFA anuncia convocatòria per incorporar nous membres a la Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya

 

Barcelona – La Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya, ha anunciat l’obertura d’una convocatòria perquè nous grups es puguin inscriure i esdevinguin membres d’aquesta Xarxa de Referència d’AGAUR.

Catalunya s’ha consolidat com un centre d’innovació i excel·lència en fabricació additiva, i la XaRFA té un paper fonamental en avançar en aquest camp. Com a plataforma de col·laboració, aquesta xarxa reuneix experts, investigadors i professionals de la indústria per fomentar la transferència de tecnologia a la societat, promoure avenços tecnològics i impulsar l’adopció de pràctiques de fabricació sostenible.

Amb la seva missió de millorar projectes, trobar tècniques que milloren la convivència amb la natura i facilitar recursos i contactes amb professionals, la XaRFA està creant un ecosistema dinàmic on els membres poden beneficiar-se de la col·laboració multidisciplinària, la investigació de vanguardia, l’accés a instal·lacions d’última generació i el suport en programes d’acceleració de noves tecnologies.

La convocatòria està oberta a grups de recerca de les entitats que ja formen part de la XaRFA(*) i que desenvolupin activitats de recerca en fabricació additiva. Esdevenint membres de la XaRFA, les organitzacions poden obtenir nombrosos avantatges, incloent:

  1. Accés a una xarxa d’experts i professionals líders en el camp de la fabricació additiva.
  2. Oportunitats de col·laboració amb altres membres en projectes de recerca, desenvolupament i transferència.
  3. Participació en tallers, seminaris i conferències organitzades per la XaRFA on compartir coneixements, experiències i mantenir-se actualitzat amb les últimes tendències de la indústria.
  4. Participació en activitats d’acceleració del Business Readiness Level de les tecnologies de fabricació additiva en les que estiguin treballant.

Per sol·licitar ser membre de la XaRFA, els grups interessats esteu convidats a visitar el lloc web oficial de XaRFA a xarfa.org i omplir el formulari d’inscripció

El termini de sol·licitud és el 10 de Juny. La candidatura serà valorada en la propera assemblea general de la XaRFA, prevista pel 18 de juliol.

El Dr. José María Cabrera, Director General de CIM UPC i l’entitat líder de la XaRFA, ha expressat el seu entusiasme pels nous membres, dient: “Donem la benvinguda als nous grups per unir-se a la XaRFA i contribuir al creixement i avanç de la fabricació additiva a Catalunya. Mitjançant la col·laboració i les activitats de la XaRFA, podem accelerar la innovació i impulsar solucions sostenibles per al futur.”

Per obtenir més informació sobre aquesta nova xarxa i el procés de sol·licitud d’incorporació, si us plau, visita https://forms.gle/21yccGXJHVxUrkuf8. Per qualsevol dubte pots contactar a l’equip de la XaRFA a info@xarfa.org.

(*) Llistat d’entitats que ja estan vinculades a la XaRFA:

CIM UPC, Institut Químic de Sarrià IQS, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Institute for Bioengineering of Catalonia IBEC, LEITAT, EURECAT, Universitat de Girona, Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l’Enginyeria CIMNE, Hospital Sant Joan de Déu, Corporació Sanitària Parc Taulí,  Institut d’Investigació en Ciències de la Salut Germans Trias i Pujol, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat de Vic.