Tens un projecte d’emprenedoria, o una idea innovadora, a l’àmbit industrial?

 

La UPC i CIM UPC tornen a presentar aquest programa de preacceleració, exclusivament focalitzat a l’àmbit Industrial Tech.

Un programa molt pràctic, GRATUÏT per a les persones participants*, que ofereix 64 hores de formació tècnica (fabricació additiva, robòtica, industria 4.0, IoT, etc), 40 hores de gestió i desenvolupament empresarial, i un acompanyament personalitzat en forma de mentoria.

Si tens un projecte a l’àmbit industrial, o només una idea i ganes de conèixer el món de l’emprenedoria, no et perdis l’oportunitat de: prototipar i validar la teva idea de negoci, connectar amb altres persones emprenedores i rebre formació pràctica i mentories Industrial Tech.

La duració del programa és de juny a novembre de 2023 amb una pausa a l’agost. El format és semipresencial. Les places són limitades i cal apuntar-se abans del 31 de maig. Podreu obtenir més informació aquí. El programa està obert a tot persona interessada a emprendre en l’àmbit industrial, tingui relació o no amb la UPC o CIM UPC. A més, està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.