CIM UPC destaca a la fira ADDIT3D amb la seva visió innovadora de la impressió 3D.

 

Durant diversos dies, l’equip de transferència de CIM UPC i XaRFA va tenir l’oportunitat d’explorar emocionants aplicacions tecnològiques en altres sectors, adquirir nous coneixements, trobar inspiració i establir sinergies amb altres líders de la indústria. Un dels moments més destacats va ser la participació de CIM UPC i XaRFA en el prestigiós esdeveniment “ADDITIVE TALKS” d’ADDIT3D. Durant aquesta conferència, Roger Uceda, director de transferència de CIM UPC i XaRFA, va compartir la seva visió única sobre la innovació en impressió 3D i el seu impacte transcendental en la societat actual. Des de la personalització de productes fins a la fabricació sostenible i la revolució en la medicina, CIM UPC i XaRFA van destacar el paper fonamental que jugarà la impressió 3D en el futur proper.

A més de beneficiar-se en termes de coneixement i networking, CIM UPC i XaRFA van emportar-se noves idees i oportunitats de col·laboració de la fira. L’esdeveniment ha reafirmat la posició de CIM UPC i XaRFA com a referents en l’àmbit de la impressió 3D i ha reforçat el seu compromís de continuar impulsant la innovació en aquest camp.