La XaRFA ha visitat al grup DIOPMA de la UB

La XaRFA ha visitat al grup DIOPMA (Centre de Disseny i Optimització de Processos i Materials) de la Universitat de Barcelona.

 Aquest mes de juny, l’equip de la xarxa liderada per CIM UPC, ha visitat els diferents laboratoris de DIOPMA a la facultat de Química de la UB.

 El centre DIOPMA té l’objectiu d’ajudar les empreses a superar reptes mitjançant la innovació, millorant els seus productes o la seva tecnologia de fabricació.

La visita ha permès conèixer la seva capacitat en el desenvolupament de tintes carregades per a la impressió 3D, en la caracterització de materials, els tractaments i estudis tèrmics, entre d’altres. Durant l’estada han estat acompanyats de la Dra. Elena Xuriguera i l’Esther Galindo.

La visita forma part del full de ruta de la XaRFA. Durant els següents mesos, es faran visites a altres membres de la xarxa per poder millorar el coneixement dels grups, entendre les seves necessitats i poder generar sinergies.