Ajut Innovadors 2023 atorgat al projecte DIW Dynamics

 

Barcelona, 1 de setembre del 2023 – La Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya (XaRFA) anuncia l’atorgament de l’Ajut Innovadors 2023 al projecte DIW Dynamics.

La convocatòria Innovadors d’Agaur per a l’any 2022, sol·licitada des de CIM UPC, va culminar amb una resolució positiva el passat mes de juny.

Aquest reconeixement reafirma el compromís de la XaRFA amb la valorització i transferència de la investigació innovadora en el camp de la fabricació additiva.

L’1 de setembre del 2023 s’ha incorporat la Maria Casas a l’equip de CIM UPC per contribuir al projecte DIW Dynamics com a Project Manager d’aquesta futura Deep Tech Startup basada en la tecnologia d’impressió 3D Direct Ink Writing, una tecnologia que té aplicacions en el camp mèdic, energètic o de transport, entre d’altres.

Aquesta incorporació subratlla l’essència de la XaRFA: captar talents i reunir recursos per a la transferència de tecnologies a través de propostes de valor per a la societat que siguin sostenibles a mig i llarg termini.

La XaRFA celebra aquesta oportunitat i espera amb expectació els resultats i les contribucions significatives que el projecte DIW Dynamics aportarà al panorama de la fabricació additiva.

Manteniu-vos connectats amb les novetats i els èxits de la XaRFA i els seus membres a través del nostre lloc web i les xarxes socials.