Oberta la 1ª Call de la XaRFA 2 MaRKET: estudi de patentabilitat

La XaRFA ha obert la nova convocatòria, del 16 al 31 d’octubre del 2023, de l’estudi de patentabilitat i mentoratge sobre protecció de la propietat intel·lectual.

Avui, 16 d’octubre del 2023, s’ha obert la segona call del programa XaRFA 2 MaRKET. Aquesta convocatòria està destinada a identificar el know-how amb potencial de la transferència i oferir el suport necessari per avaluar el valor tecnològic i accelerar el procés de la patent. L’estudi el farà l’empresa Bardehle Pagenberg, especialitzat en dret i tecnologia.

Per participar, cal que els membres de la XaRFA omplin un formulari. Per a més informació, es pot contactar amb través de l’adreça de correu info@xarfa.org.

 

Tancada amb èxit la 1ª Call de la XaRFA

La XaRFA ha tancat aquest mes de setembre amb èxit la convocatòria de l’estudi de mercat. La primera convocatòria, dirigida a avaluar el mercat i la patentabilitat de les seves tecnologies desenvolupades, ha inclòs un estudi de mercat i una anàlisi inicial de la patentabilitat per garantir la protecció i viabilitat en el mercat de les invencions o projectes dels grups membres de la xarxa. Aquest estudi el va fer l’empresa Tekcapital, especialitzada en transferència tecnològica.