Save the Date: nova jornada del XaRFA 2 MaRKET

Save the Date

El pròxim 1 de desembre tindrà lloc a les instal·lacions del DFactory la Jornada del XaRFA 2 MaRKET: Els reptes i tendències del mercat en el món de la impressió 3D. Una jornada formativa entre investigadors i empreses.

L’esdeveniment, dirigit a investigadors i empreses, comptarà amb diverses ponències i taules rodones. La convidada principal serà la Mariel Díaz, experta en fabricació additiva i emprenedoria. A més, ha fundat la seva pròpia empresa (TRIDITIVE), té diversos premis i és professora a la Universitat d’Oviedo. Així mateix, es duran a terme tres taules rodones sectorials de forma simultània:, una pel sector de la indústria, una dedicada a la construcció i una centrada en salut. Així mateix, l’acte també mostrarà els resultats d’enguany de la xarxa i les accions del següent any. 

L’objectiu de l’esdeveniment és compartir les necessitats i treballar conjuntament per trobar reptes de futur. Les inscripcions estan obertes a tothom: investigadors, empreses, creadors de la impressió 3D, emprenedors… Així doncs, la jornada servirà per generar sinergies entre el món de la investigació i l’empresa.