La XaRFA coorganitza la Jornada Tècnica sobre la Tecnologia 4.0 per a la Fabricació de Ciment

La XaRFA, coordinada per CIM UPC, i el Museu del Ciment de Castellar de n’Hug coorganitzen la “Jornada Tècnica sobre la Tecnologia 4.0 per a la Fabricació de Ciment”. L’acte se celebrarà el pròxim 17 de novembre de 9:30 h a 14:00 h al Museu del Ciment a Castellar de n’Hug.

L’esdeveniment ofereix una oportunitat excepcional per explorar les últimes innovacions i estratègies en el sector de la fabricació de ciment, amb un enfocament específic en la tecnologia 4.0.

 

L’ordre del dia inclou presentacions de destacats experts:

  • Tres possibles camins a l’aplicació de la fabricació additiva, amb Ignacio López (Lagula Arquitectes).
  • Cap a la construcció sostenible amb la impressió 3D, amb Arnau Cumelles (Aridditve).
  • Quan i com arriba la innovació a mercat, amb Ferran Bermejo (Institut de Tecnologia de la Construcció (ITeC).
  • Estratègies de transformació digital en empreses del sector de la construcció, amb Gerard Faneca (Escofet).

La jornada comptarà amb una taula rodona moderada per Roger Uceda, director de transferència i valorització de CIM UPC i finalitzarà amb una visita guiada a la fàbrica i al Museu del Ciment.

L’acte està dissenyat per a experts interessats en la indústria del ciment i les tecnologies 4.0, professionals del camp de la impressió 3D, investigadors i acadèmics, empreses i actors de la indústria de la construcció així com per a tots aquells estudiants d’arquitectura o similars i entusiastes tecnològics.

Aquest esdeveniment vol ser una plataforma per aprendre, compartir coneixements i explorar noves oportunitats. Les places són limitades, i cal registrar-se a través del formulari abans del 10 de novembre de 2023 per assegurar la plaça. Es pot trobar tota la informació al dossier de l’esdeveniment.