La XaRFA explora les últimes innovacions en impressió 3D al Formnext de Frankfurt

La XaRFA ha visitat la fira internacional Formnext en fabricació additiva per conèixer les últimes novetats i tendències en impressió 3D.

La xarxa, liderada per CIM UPC, ha estat els dies 7 i 8 a la fira celebrada a Frankfurt. La visita ha estat orientada a conèixer les novetats que poden beneficiar a les PIMEs que volen afegir valor als seus productes i models de negoci basats en la personalització i en geometries impossibles

El Formnext és un punt de trobada internacional per als professionals de diferents àmbits de la indústria de la impressió 3D. Durant els quatre dies, la fira ofereix conferències, presentacions i esdeveniments únics que permet als visitats ampliar els seus coneixements, encontrar inspiracions i ampliar la seva xarxa.

Les tecnologies més destacades han sigut novetats en impressió 3D metall de forma directa i de forma semidirecta. Un dels exemples és impressió amb direct energy deposition. D’altra banda, en el camp de la impressió 3D de polímers destaquen les aplicacions en models dentals i ortesis i tecnologies de fotopolimerització. La sostenibilitat també ha estat protagonista amb empreses centrant-se en el reciclatge de materials.

La visita ha permès estar al dia de les noves tendències i establir sinergies amb altres actors del mercat per a futures col·laboracions.