Aridditive i PowerDIW, spin-offs de CIM UPC i la UPC, a l’startup corner UPC del 4YFN 2024

Barcelona, 31 de gener de 2024.

La XaRFA (Xarxa de Referència en Fabricació Additiva) celebra la participació al MWC-4YFN 2024 de dues spin-off innovadores en el camp de la fabricació additiva: Aridditive i PowerDIW. 

Durant els dies 26 a 29 de febrer, aquestes dues empreses emergents estaran exposant als estands 8.1C33. 3A i 3B de l’Startup Corner UPC.

Aridditive: Impulsant el futur de la construcció sostenible.

La tecnologia de les impressores 3D de formigó d’alt rendiment d’Aridditive optimitza l’ús del material, simplifica els processos de fabricació i redueix significativament els costos, alhora que aconsegueix una disminució substancial de les emissions de carboni.

PowerDIW: Obrint noves possibilitats d’aplicacions mitjançant un disseny sense límits de potència amb la tecnologia d’avantguarda de Direct Ink Writing.

PowerDIW, una de les pròximes spin-offs de la xarxa, és pionera en la fabricació de components intricats utilitzant materials inaccessibles als mètodes convencionals.

L’esdeveniment comptarà amb una taula rodona, el dimarts 27 a les 16 h al stand d’ACCIÓ, on participarà en Climent Molins, vicerector de transferència, innovació i emprenedoria de la UPC; Roger Uceda, director de transferència i valorització de CIM UPC; Gerard Faneca CTO d’Escofet i Arnau Cumellas COO d’Aridditive.

La XaRFA continua compromesa a impulsar l’excel·lència en la fabricació additiva i fomentar la transferència i col·laboració entre els seus membres i la comunitat empresarial.

No et perdis l’oportunitat d’explorar els avenços tecnològics en impressió 3D amb Aridditive i PowerDIW, visita l’Startup Corner UPC del 4YFN 2024!