La XaRFA anuncia la Primera Edició del Programa d’emprenedoria per a investigadors

Barcelona, 15 de febrer de 2024 – La Xarxa de Referència en Fabricació Additiva (XaRFA), sota la coordinació de CIM UPC, anuncia el llançament de la Primera Edició del Programa d’Emprenedoria per a Investigadors.

Aquest programa és concebut per donar suport als investigadors: doctors, estudiants de doctorat, postdoctorat o màster que desitgin transformar les seves investigacions en projectes empresarials amb impacte. 

Amb aquesta iniciativa, no només es volen donar eines formatives, sinó també l’oportunitat per treballar en la maduració dels BRL dels projectes, connectar amb una comunitat emprenedora d’interessos afins i obtenir mentoratge d’experts en transferència i startups.

En aquesta primera edició, la XaRFA col·labora amb S2 Xpeed, una acceleradora reconeguda especialitzada en recolzar i impulsar fundadors i startups enfocades -principalment- en el marc de l’Industrial Tech.

El Programa d’Emprenedoria de la XaRFA ofereix una formació integral que guia els participants des de les bases de  l’Emprenedoria fins a la creació d’una presentació efectiva. Les sessions abasten temes essencials com el model de negoci, diversificació d’ingressos, desenvolupament del client, validació d’idees, recursos clau, estratègies de creixement i finançament. Amb una combinació de teoria i sessions més pràctiques, el programa proporciona les eines essencials per a la transformació de la recerca aplicada a projectes d’emprenedoria.

El període d’inscripcions d’aquesta primera convocatòria inicia el 15 de febrer de 2024, i es manté oberta fins a omplir places de totes les sessions o fins a finalitzar el curs.

Investigadors, des de doctorands fins a postdoctorands, estudiants de màster i perfils emprenedors ja tenen l’oportunitat d’apuntar-se i ser part d’aquesta iniciativa. Tota la informació d’inscripció en el fulletó de la nostra pàgina web.

La XaRFA espera amb interès veure com aquest programa catalitza la transformació de la recerca en emprenedoria, fomentant la col·laboració i la innovació en el camp de la fabricació additiva.

Per a qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb l’equip de la XaRFA a info@xarfa.org.