Convocatòria oberta per a la incorporació de nous grups de recerca a la XaRFA

4 de març de 2024

La XaRFA, liderada per CIM UPC, anuncia l’obertura de la segona convocatòria per a la sol·licitud d’incorporació de nous grups membres a la xarxa.

Amb 28 grups de recerca de 14 entitats catalanes i vist l’èxit del seu llançament, la Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya (XaRFA) obre la segona convocatòria per a incorporar nous membres. 

Aquesta convocatòria, promoguda sota el programa XaRFA 2 MaRKET i coordinada per l’àrea de Transferència i Valorització de CIM UPC, busca ampliar la xarxa i la cartera de tecnologies innovadores en fabricació additiva a Catalunya amb potencial de ser valoritzades i transferides fins al 2025.

Els grups de recerca interessats tenen l’oportunitat de formar part d’un ecosistema en constant transformació, col·laborant amb altres entitats i empreses de diversos sectors amb reptes comuns d’interès econòmic i social. 

Per ser beneficiari d’aquesta convocatòria, cal ser un grup de recerca actiu d’una entitat ja membre o una nova, i desenvolupar activitats de recerca en l’àmbit de la fabricació additiva

Esdevenint membres de la XaRFA, les organitzacions poden obtenir nombrosos avantatges, incloent-hi:

  1. Accés a una xarxa d’experts i professionals líders en el camp de la fabricació additiva.
  2. Oportunitats de col·laboració amb altres grups i entitats membres, així com empreses, en projectes de recerca, desenvolupament i transferència.
  3. Participació en jornades, conferències i programes formatius organitzats per la XaRFA on compartir coneixements, experiències i mantenir-se actualitzat amb les últimes tendències de la indústria.
  4. Participació en activitats d’incubació i acceleració del desenvolupament de negoci (BRL) de les tecnologies de fabricació additiva en les que estiguin treballant.

Per sol·licitar ser membre de la XaRFA cal omplir el següent formulari d’inscripció

Les sol·licituds s’acceptaran a partir del 7 de març de 2024. La candidatura serà valorada en la pròxima assemblea general de la XaRFA, prevista pel 4 d’abril de 2024.

“Donem la benvinguda als nous grups per unir-se a la XaRFA i contribuir al creixement i avanç de la fabricació additiva a Catalunya. Mitjançant la col·laboració i les activitats de la XaRFA, podem accelerar la innovació i impulsar solucions sostenibles per al futur.” – Dr. José María Cabrera, Director general de CIM UPC i l’entitat líder de la XaRFA.

 

La XaRFA, amb el suport de totes les entitats membres, continua impulsant la innovació i la transferència tecnològica en el camp de la fabricació additiva a Catalunya. Uneix-te i forma part d’aquesta comunitat!

Per obtenir més informació sobre la xarxa i el procés de sol·licitud d’incorporació, si us plau, visita el lloc web oficial de XaRFA. Per qualsevol dubte pots contactar l’equip de la XaRFA a info@xarfa.org.