Ja està aquí la Trobada anual de membres – Assemblea general de la XaRFA 2024!

La XaRFA, liderada per CIM UPC, anuncia la seva pròxima Trobada anual de membres i Assemblea general per al dijous 4 d’abril de 2024.

En aquest esdeveniment, es presentarà la nova convocatòria de Startup Capital publicada aquesta setmana, juntament amb altres ajuts i eines de finançament destinades a impulsar la innovació i el creixement empresarial.

A més d’assistir a una presentació dels detalls de l’Startup Capital de mans del mateix equip d’ACCIÓ, els membres de la XaRFA tindran l’oportunitat de conèixer altres ajuts disponibles, establir col·laboracions i explorar sinergies amb altres grups de recerca i actors clau del sector. La trobada servirà com a plataforma per al networking i l’intercanvi d’idees, fomentant la cooperació i l’avanç de la innovació.

La jornada compta amb la participació de la Sra. Laia Arnal, Directora General de Transferència i Societat del Coneixement del Departament de Recerca i Universitats; del  Vr. Climent Molins, Vicerector de Transferència, Innovació i Emprenedoria de la UPC; la Vra. Mercè Segarra, Vicerectora d’Emprenedoria, Innovació i Transferència de la UB; i el Dr. José María Cabrera, Director General de CIM UPC.

Amb aquesta trobada anual, la XaRFA reafirma el seu compromís de fomentar la investigació, la innovació i la transferència de coneixements. A través del Programa XaRFA 2 MaRKET, la xarxa continua impulsant l’ecosistema científic-emprenedor i contribuint al desenvolupament social, econòmic i tecnològic del país en l’àmbit de la fabricació additiva.

Tota la informació i inscripcions en l’enllaç adjunt. Per a qualsevol aclariment, no dubteu a contactar amb l’equip de la XaRFA a info@xarfa.org.