Èxit a l’Advanced Factories 2024

Barcelona, 12 d’abril de 2024 – La Xarxa de Referència en Fabricació Additiva de Catalunya (XaRFA), coordinada per CIM UPC, ha participat com a Expositor a l’Advanced Factories 2024, un dels congressos més importants d’indústria 4.0 d’Europa.

L’esdeveniment, celebrat del 9 a l’11 d’abril a Fira Barcelona Gran Via, va reunir més de 500 expositors i va atraure a una audiència nacional i internacional d’experts referents, professionals i empreses del sector de la manufactura avançada.

La XaRFA va tenir una presència destacada, amb un estand que va rebre l’atenció dels visitants i va proporcionar una plataforma per donar visibilitat a alguns dels projectes innovadors i iniciatives de recerca en impressió 3D dels seus membres: des d’impressió 3D de formigó, impressió 3D metàl·lica, bioimpressió i projectes en l’àmbit de la salut, tecnologia d’impressió directa de tinta, entre d’altres.

Especials agraïments als grups i spin-offs: Aridditive, PowerDIW, Diopma, R+D+I CIM UPC, Ciefma i Nemen, per a la seva col·laboració i participació durant els tres dies.

Fomentar la valorització de les noves tecnologies així com la seva futura internacionalització i exposició en aquest tipus de congressos, ens permet conèixer les necessitats de la indústria i establir el vincle entre el món acadèmic i la societat.

Seguim destacant el compromís de les xarxes R+D+I de Catalunya amb la promoció de la recerca, la innovació i la transferència de coneixement.

Per a més informació sobre la XaRFA i les seves iniciatives, us convidem a visitar el lloc web oficial. Per a qualsevol dubte, podeu contactar a info@xarfa.org.