PEIP X2M 2024 | Sessió #3: Diversificació d’ingressos

PROGRAMA D’EMPRENEDORIA PER A INVESTIGADORS XaRFA 2 MaRKET 2024 #S3 – Aprofundirem en diversos models de monetització, des de la venda de productes i serveis fins a models basats en subscripció, publicitat, llicències… 

🗓 25 d’abril del 2024

🕙 15 – 17 h

📍 CIM UPC, Aula 6

📌 Més informació

Formador:  Ian Collingwood

Si ets investigador investigador principal, estudiant de doctorat, postdoctorat… d’un dels grups membres de la xarxa o estudiant de màster i tens un projecte amb potencial de transferència en l’àmbit de la fabricació additiva en procés de maduració de negoci… Aquest programa és per a tu!

Inscriu-te avui, descobreix el teu talent emprenedor i transforma el teu projecte de recerca en una oportunitat emprenedora d’impacte!