SESSIÓ 7. Estratègies de creixement: del concepte a l’expansió

PROGRAMA D’EMPRENEDORIA PER A INVESTIGADORS XaRFA 2 MaRKET 2024 #S7 – Abordarem estratègies clau per expandir un negoci. Debatrem sobre els enfocs innovadors pel creixement, com l’expansió de mercats, la internacionalització i la diversificació d’ingressos. 

📆 19 de setembre del 2024

🕒 15 – 17 h

📍  Online

🔗  Més informació

Formador: Xavier Simó

Xavier Simó té experiència i una sòlida trajectòria en assessoria internacional, tecnologia i recursos humans. Com a professional del desenvolupament empresarial, destaca en planificació, gestió de la innovació, operacions, negocis internacionals i estratègia de IT. Va fundar INLEA per oferir assessoria integral a empreses en àrees legals, empresarials, de màrqueting, tecnològiques i de recursos humans, ajudant a expandir negocis a 50 països desde 7 oficines a nivell mundial.

Si ets investigador investigador principal, estudiant de doctorat, postdoctorat… d’un dels grups membres de la xarxa o estudiant de màster i tens un projecte amb potencial de transferència en l’àmbit de la fabricació additiva en procés de maduració de negoci… Aquest programa és per a tu!

Inscriu-te avui, descobreix el teu talent emprenedor i transforma el teu projecte de recerca en una oportunitat emprenedora d’impacte!