SESSIÓ 8 : Finançament per a la teva startup: públic i privat

PROGRAMA D’EMPRENEDORIA PER A INVESTIGADORS XaRFA 2 MaRKET 2024 #S8 – Examinarem les diferents opcions de finançament disponibles per startups, tant públiques com privades, i com accedir a elles. 

📆 10 d’octubre del 2024

🕒 15 – 17 h

📍 Online

🔗 Més informació

Formador: Laura Sisó 

Laura Sisó és una consultora especialitzada en serveis d’innovació per a empreses privades, start-ups i organismes públics. Amb més de vint anys d’experiència en programes de finançament europeus com EIC Accelerator, Eurostars o Horizon Europe ha creat propostes i liderat projectes enfocats en diverses tecnologies. Com a cofundadora i sòcia de quatre negocis, així com a Business Angel, aporta una sòlida experiència en emprenedoria. 

Si ets investigador investigador principal, estudiant de doctorat, postdoctorat… d’un dels grups membres de la xarxa o estudiant de màster i tens un projecte amb potencial de transferència en l’àmbit de la fabricació additiva en procés de maduració de negoci… Aquest programa és per a tu!

Inscriu-te avui, descobreix el teu talent emprenedor i transforma el teu projecte de recerca en una oportunitat emprenedora d’impacte!